Digitale Lock

U bent hier: Huis
Building Solution International Ent. Co. is een belangrijke in het groot Fabrikant, een Leverancier en een Exporteur van Van de Digitale Lock, Hotel Lock, Elektronisch Deurslot, met een fabriek in Taiwan.Wij leveren en voeren voortdurend voortdurend de producten hoogste kwaliteits Warmtepomp uit en verbeteren op de De productieprocessen van de producten en werken milieu door totale werknemersbetrokkenheid en strikte aanhankelijkheid aan eerlijke bedrijfsethiek.Ons openhartigheid en hard werk hebben ons helpen om onze kwaliteit met internationale normen aan te passen.Als u in om het even welke stijlen van onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.
BSI utilizes only high grade materials and the latest electronic technology to produce our 'State Of The Art' Products. All processes are regulated by stringent manufacturing procedures and ISO quality assurance program.
Products are constructed to comply with and exceed NC, ANSI and BHMA standards and are typically UL listed and certificated to U.S. standards and beyond where required. BSI has many years of product R&D and design experience with a long list of successful products with proven reliability. We provide a Soup to Nuts concept to product solution.
Ons beleid is de tevredenheid van klanten te bereiken zowel door hen van uitstekende kwaliteit

Digitale Lock

te voorzien die ontmoeten of hun verwachting overschrijden.Het is onze producten krachtvervaardiging Om de nauwkeurige behoefte van onze cliënt aan te passen die zich van de kleine industrieën aan de productie van eenheden uitstrekt.

We hebben een uitgekiend assortiment van Digitale Lock in een verscheidenheid van ontwerpen. Deze zijn vervaardigd met behulp van hoogste kwaliteit van grondstoffen en geavanceerde technologie in de nakoming van de gestelde kwaliteitsnormen. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd, en op grote schaal gebruikt in kantoor, magazijn en andere reguliere deuren. Door het standaardiseren van het ontwerpen opties en gebruik te maken van een modern en robuust poedercoating als een esthetische afwerking, worden deze sloten alom bekend om hun hoge kwaliteit en superieure prestaties in de markt. Wij bieden ook een geavanceerde afstandsbediening systemen die onze activiteiten eenvoudig en snel. In het geval van een stroomstoring het slot blijft vergrendeld en kan handmatig worden bediend. Zelfs als u de batterij, zal het wachtwoord niet gewist. Verder zijn onze sloten zijn eenvoudig te installeren en kan direct worden gemonteerd op de deur vervanging van de bestaande vergrendeling.
Met veel uiterlijk en gebruiksgemak, dit Digitale Lock is een echt goede oplossing voor kantoren en woningen waar de gegevens niet vereist alleen toegang dient te worden gecontroleerd. De sluizen van de geavanceerde technologieën komen met de belofte van een groot touch screen en het paswoord systeem dat ook langs de RFID-systemen werkt in termen van nut kaarten. Het maximaliseren van persoonlijke veiligheid bij het zien van wie er aan de deur voor een de deur open en ook helpen te beantwoorden zonder de deur te openen. Onze klanten kunnen gebruik maken van de apparaten in verschillende werkingsmodi zoals netwerk voor hotel-en standalone voor thuis en kantoor. Keypad Lock werkt op het toetsenbord technologie, en biedt toegang tot het invoeren van de juiste set wachtwoord, die kan een combinatie van alfabet of cijfers zijn. Voor de catering aan onderscheidende eis van klanten, bieden wij deze producten in aangepaste specificaties.
search:
Building Solution International Ent. Co.
Tel: +886-4-24379212
fax: +886-4-24360893
adres: 1F, NO.192-1, Dung Guang Rd., Dung Chiu, Taichung, Taiwan 40151, Taiwan

German, Deutsch English Spanish, Español French, Français Hindi, हिन्दी Italian, Italiano Dutch, Nederlandse Portuguese, Português Russian, Русский