Hotel Lock

U bent hier: Huis -> Producten -> Hotel Lock
Als professionele Fabrikant, Leverancier en Exporteur met een fabriek in Taiwan, omvatten onze hoofdproducten allerlei Van de Hotel Lock. Wij verbeteren constant onze Van de producten vanaf de technologische veranderingen en de vereisten in de snel bloeiende industrie Van de producten. Het is onze kracht om Van de producten te vervaardigen om de nauwkeurige behoefte van onze cliënt aan te passen die zich van kleine onderneming aan reusachtige productieeenheden uitstrekt.Als u in om het even welke stijlen van onze Van de producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.
 • Hotel Deur Sloten - HELK101
  HELK101 : Hotel Deur Sloten
  Deze compacte slimme Magnetic Lockset is bedoeld voor gebruik in hotels, en is voorzien van nabijheid lezing van smart cards op de 13.56 MHz. Reserve-kaart geheugencapaciteit beschikbaar is te delen met andere toepassingen, zoals cashless vending. Standalone batterij, de Helk101 maken de ideale intelligente lockset bij het overwegen van Magnetic toepassingen. De unit is inactief zijn totdat zij een kaart gepresenteerd, waarna een infrarood-detector pikt de aanwezigheid van een kaart die "wakker" de eenheid op en bereidt deze te lezen die kaart.
   
 • Kaart Sloten - HELK301
  HELK301 : Kaart Sloten
  Deze compacte slimme Mifare Lockset is bedoeld voor gebruik in hotels, en is voorzien van nabijheid lezing van smart cards op de 13.56 MHz. Reserve-kaart geheugencapaciteit beschikbaar is te delen met andere toepassingen, zoals cashless vending. Standalone batterij, de Helk301 maken de ideale intelligente lockset bij het overwegen van Mifare toepassingen. De unit is inactief zijn totdat zij een kaart gepresenteerd, waarna een infrarood-detector pikt de aanwezigheid van een kaart die "wakker" de eenheid op en bereidt deze te lezen die kaart.
   
 • Hotel Room Sloten - HELK302
  HELK302 : Hotel Room Sloten
  HELK302-A / HELK302-E
  Eenvoudige installatie.
  Keuze van de reader technologie.
  Satin messing, gepolijst messing, mat zilver of glanzend chroom
  200 evenementen per deur audit trail.
  Tot 255 gebouwen.
  Met maximaal 255 poorten per verdieping.
  Met tot 255 verdiepingen per gebouw.
  Geen behoefte om harde- draad van het gebouw.
  Kosteneffectieve oplossing voor toegangscontrole.
  Een snelle en eenvoudige installatie.
Ons geheim van succes is het beleid van ons beheer van het aanhangen bedrijfsethiek in zijn behandelende klanten geweest.Wij verzekeren u van on-time levering van Van de

Hotel Lock

door de veroorzaakte en zorgvuldige naverkoopdienst wordt gesteund.

Wij zijn een van de DN-namen die zich bezighouden met het aanbieden van een breed assortiment van Hotel Lock, die op grote schaal wordt gewaardeerd om zijn betrouwbare functionaliteit en kosteneffectiviteit. Ons bedrijf is actief in het leveren van onze klanten die sloten die een maximale veiligheid en gemak biedt en vraagt ​​weinig onderhoud. Met een elegant design, kan het beschikbaar satijnen messing, gepolijst messing, mat zilver gepolijst chroom afwerkingen. In het geval van hotels, met deze sloten geïnstalleerd in kamers, hoeven ze niet zorgen te maken over het overhandigen van sleutels aan de gasten en vervolgens het nemen van ze terug. Het kan worden geopend door smart cards, proximity kaarten of magneetstrip kaarten, die kan worden geprogrammeerd om te werken voor een beperkt aantal dagen, afhankelijk van het voorschot gegeven. Bovendien, al deze maken de installatie en het onderhoud worden eenvoudig en gemakkelijk.
We zijn bezig met het importeren van en de handel in een breed assortiment van de Hotel Lock dat je een maximum aan veiligheid en gemak biedt, en u helpen om de operationele kosten te verlagen. Veel gebruikt in hotelkamers, deze toegang verlenen tot de gasten naar hun kamers binnen een vooraf bepaalde periode. Beschikbaar op verschillende prijzen, deze sloten zijn geschikt voor hotels, service appartementen, clubs en dergelijke. Er zijn verschillende types van programmeerbare kaarten, ontworpen voor dergelijke sloten, zoals gast-kaarten, kaarten ober, vloer supervisor kaarten en speciale bewaken kaarten. Voor het leveren van een maximale slagvast vermogen, zijn deze vervaardigd met behulp van de sterke materialen zoals gietstaal. Bediend met een zeer betrouwbare smartcard systeem, de klassieke deurslot biedt een aantal unieke veiligheids-en operationele kenmerken, maar ze zijn uitzonderlijk eenvoudig te bedienen en te onderhouden.
search:
Building Solution International Ent. Co.
Tel: +886-4-24379212
fax: +886-4-24360893
adres: 1F, NO.192-1, Dung Guang Rd., Dung Chiu, Taichung, Taiwan 40151, Taiwan

German, Deutsch English Spanish, Español French, Français Hindi, हिन्दी Italian, Italiano Dutch, Nederlandse Portuguese, Português Russian, Русский